30 Maj 2012


Åh mina älskade barn vad jag är glad att ni finns!
Finns inget finare än att få ett leende eller en bamsekram från sitt barn.

Jag är just nu på telefonjakt...eller snarare abonnemangsjakt. Jag vet vilken telefon jag vill ha men vad ska man ha för abonnemang, vilken hastighet på surf är bäst, vilket operatör är bäst....snacka om djungel alltså. Det var inte bara att gå in och skaffa sig inte! En av butikerna hade inte ens det erbjudandet som satt uppe, var så nära att komma därifrån med vad jag trodde var ett bra erbjudande, så fanns inte det kvar, de hade inte uppdaterat sig emot operatören eller hur man ska uttrycka det. Där handlar jag inte nått nu iallafall, vill gärna handla hos någon som har lite mer koll. Ja vi får väl se vad man kommer hem med sen....

22 Maj 2012

En helt vanlig tisdag....men shit så trött jag varit. Hade lätt kunnat skitit i allt och bara gått och lagt mig men Tommy jobbar kväll så med två barn är det ju ganska så omöjligt att göra som man vill ibland.
Nu väntar jag bara på att barnen ska somna så jag kan krypa till kojs jag med och vakna pigg och glad imorgon. För då är det träningsdags.

Nej ni läste inte fel, jag har börjat träna. Kände att nu är det dags att göra något. Skära ner på det goda som man har tryckt i sig varje kväll i tvsoffan, det blir bara en kväll i veckan nu. Maten ska jag också äta mindre av och mer grönt får det bli istället. Har bara hållt på i två veckor men känner redan att jag mår bättre, är piggare (dock inte idag) och jag har lyckats gå ner ett kilo. Men jag har inget direkt mål att sträva efter viktmässigt, bara en del kläder som ska sitta bättre. Ja vi får väl se hur det hela går. Jag kommer att uppdatera efter vägen....

19 Maj 2012

Idag blev våran lilla plutt hela 6 månader. Helt sjukt vad fort tiden går nu. Om ca 12 veckor börjar jag jobba igen....shit pommefrites alltså! Längtar dock till jobbet nu, göra lite mer än att bara byta blöjor och vara "hemmafru".

Men än så länge får jag njuta av all tid jag har med familjen.....blir ju inte lika mycket sen när man jobbar.

2 Maj 2012


Moa och jag har precis intagit lite lunch och nu väntar vi på att Tommy ska sluta jobba så jag kan bege mig till gymmet. Han har börjat skifta och jobbar kväll ena veckan och förmiddag den andra veckan. Funkar ju helt ok faktiskt. Jag trodde till en början att kvällarna skulle bli jobbiga att vara ensam med barnen men det har gått kanonbra. Och jag får ju bestämma alldeles själv över vad som visas på tv´n. Det är inte fy skam det. Och så är det rätt skönt att inte behöva släpa med Max till dagis när man lämnar Moa de dagarna, utan honom slänger jag upp till Tommy i sängen då och när han jobbar dag är han ju hemma till halv tre så då hinner man med lite mer på eftermiddagen.
Men det kommer inte att funka i all evighet. När vi jobbar igen båda två kan han inte skifta eftersom jag jobbar så mycket OB-tider. Men det är ju inte än det....först ska vi ha semester och så ska Tommy få vara lite pappaledig med.







Blogg listad på Bloggtoppen.se