Heja Perrelli

Ja rätt låt vann men jag är chockad över hur svenskarna har röstat ändå! Hur f*n kan Sjögren få mer poäng än Frida?? Nått är extremt fel med svenska folket. Upp och hoppa är värd så mycket mer poäng än det den fick. Heja Frida, du är den nya stjärnan på min idolhimmel iallafall! Med samma ålder och likadana mössor...all credit till dig och ditt crew.

2 kommentarer:

Vildängel sa...

Ja tyckte nog allt också att frida o mowgli borde fått mer poäng.. Grabbarna här dregla över bengtzing.. Har hört att mitt mooahahhaa skratt vandrar runt bland de andra bloggarna.. Synd att dom inte har en aning om vad skrattet står för bara.. Men vad e de man säger. Skrattar bäst som skrattar sist... Vissa borde kanske bita sig i tummen.

Sandra sa...

Ja du cake! Att vi skrattar och mår relativt bra är ju sunt. Att andra inte kan göra det av en eller annnan anledning är inte mina problem eller dina heller. Vi finns, vi lever och frodas. Att vara arg och sur och tvär är inte bra. Man ska ta vara på det man har, imorgon kan det vara försent. Den upplevelsen hade jag ju för ett tag sen när J lämnade oss hastigt och lustigt.

Blogg listad på Bloggtoppen.se