Nattjobb

Ja då sitter man här på jobbet igen, dags för nattveckorna. Så skönt så skönt att få vara lite mindre arbetsför. Inte behöva tänka så mycket, mest bara vara. Väntar på att något bra ska börja på tv´n och då passar det ju bra att sitta här en stund. Boken är laddad och även kaffet. Det här kommer bli en lång natt. Den första natten efter fyra veckors dagpass är alltid seg. Sen är man inne i gemet igen!
Väntar på att Tommy ska ringa och säga godnatt men han har nog redan somnat, framför tv´n säkert, som han gjorde inatt. Jag vaknade klockan 4 av att tv´n var på och såg att T somnat med glasögon på. Lirkade av dem och stängde av. Kelade med kissen en liten stund och somnade sen om. Vaknade vid åtta av att lilltrollet var vaken, men det var så skönt att veta att man fick ligga kvar. T skulle gå upp så jag fick fortsätta sova eftersom jag skulle jobba. Vaknade igen vid tolv, gick upp käkade lunch med familjen, la Moa så hon fick sova middag och sen begav jag mig ner på stan.
De var så skönt att kunna gå där själv för en gångs skull. Tog mig en latte på Chill Out innan jag gick på jakt efter kläder. Inhandlade en kjol jag hittade i lördags, men aldrig provade då. Hittade en fin klänning med men vet inte riktigt om den passade mig, måste få smakråd någon dag av T och nån mer. Någon som vill leka smakråd åt mig?
Provade även en hel del toppar på lite olika ställen men det finns inget som är gjort för min kropp. Sitter det bra över brösten så sitter det apdåligt över magen och tvärtom. Eller så är det jag som är kräsen, jag vet inte. Men kom fram till efter mycket om och men att jag får ta nått ur garderoben på lördag till kjolen....Jo jag har tagit ledigt på lördag för jag ska parta med L. Vi kom fram till att det behövdes. Så idag såg jag till att jag fick semester på lördag natt. Har beställt nya linser med och hoppas de kommer till på fredag för jag tänker inte ha glasögon på mig längre än nödvändigt. Ser ju inte klok ut med dem på ju. Och så är de ivägen hela tiden tycker jag.

Fick ett mess av älsklingen nu och han kunde inte ringa för lillan låg och sov inne hos honom! "När katten är borta dansar råttorna på borden." De passar på när jag inte är hemma. Bara han inte gör de till en vana...

Hittade en intressant artikel i en skvallertidning här på jobbet. En lista fanns där med en massa tecken på depression. Om man läser och begrundar så känner man sig deprimerad fast ändå inte. Man var ju tvungen att ha kännt så här ett bra tag:
- Störd koncentrationsförmåga (vem har inte det någon gång ibland eller rätt ofta?)
- Sömnstörningar, man sover för mycket/för lite (finns det någon som håller sig till de 8 timmarna som är standard?)
- Stel mimik, få ansiktsuttryck (ha, den som har botox i ansiktet är ständigt deprimerad)
- Du tänker långsammare (hellu..jag är blondin egentligen ; ) )
- Irritabilitet (tror det betyder att man blir irriterad lätt?!)
- Ångest (har jag varje dag jag kommer på att jag ska jobba)
- Tvångstankar (ja, vissa saker måste jag ju bara göra, men tvångstankar...nej)
- Viktförlust (ööö borde det inte vara tvärtom också eller?)
- Smärta, värk (nej, bara de gamla vanliga krämporna)
- Vanföreställningar (nej tack det har jag klarat mig bra utan)
- Aptitförändringar (jo vars men jag tror snarare det har med att göra att jag slutat röka och blir mest sugen på allt)
- Långsamt tal (inte mer än vanligt)
- Försämrad arbetsförmåga (ingen aning, skulle fråga jobbarkompisen men han sover ; ) )
Summa summarum, nej deprimerad är jag nog inte men en aningen trött på vissa saker och behöver lite omställning inom vissa områden...vi kan börja med att någon ser till så jag får det där andra jobbet jag sökte i veckan! Och så behöver jag mer sol och värme...

Nu är det dags att sätta sig i soffan igen. Programmet jag pratade om börjar nu. Ska ladda med äggmacka och kaffe, mums!

1 kommentar:

Vildängel sa...

Ja kan vara smakråd gumman.. Alltid kul o gå på stan med dig.. Ujuj så vi åker o far här.. *ler* Ja e lycklig.. Sara kommer på lördag så vi sammanstrålar väl på harrys med er.. *love*

Blogg listad på Bloggtoppen.se