Irriterad lördagsmorgon

Fan helvetes jävla kattfan! Egentligen så började det redan igår förmiddag. Lille katten satte sig i Moas säng och kissade...vi gjorde rent lådan ordentligt och trodde hon var kinkig över det, senare på kvällen när vi skulle lägga oss så hade olyckan varit framme igen på Tommys sida av sängen = bädda rent igen och skälla på kissen. Och så nu på morgonen så går vi upp vid åtta, bäddar och städar iordning och sen helt plötsligt när jag ska byta på Moa så ser jag fläcken i hennes säng igen! Kattfan har kissat där igen! Måste ringa veterinären och kolla vad de kan vara för fel. Lådan är vi ordentliga med eftersom vi inte vill att hon ska kissa utanför. Och vi har inte flyttat eller gjort några andra förändringar heller (bara flyttat några småmöbler) som hon kan bli fundersam över så nått fel kroppsligt måste det vara.....så veterinären nästa. Och imorgon har vi tvättstugan så en del tvätt blir det då!
Kvällen för övrigt igår var så trevlig så...svärmor och hennes bror var här. Vi åt en massa gott, tittade på film och pratade en massa och planerade in en kryssning i April. Det ska bli skojsigt att komma iväg. Det var ett tag sen sist nu. Har planerat förut men det har inte blivit av eftersom en massa annat har kommit i mellan.
Nu är det dags att klä på sig och knalla ut i blåsten. Vi ska ner till stan och fika med mommo och offa och kolla runt lite på stan. Ha en bra lördag...Love

2 kommentarer:

Vildängel sa...

Blås inte bort älsklingarna mina.. *puss*

Sandra sa...

Nej det gjorde vi inte..höll oss mest inomhus ; )

Blogg listad på Bloggtoppen.se