Alarmet tjöt!!

Måndag morgon och en vecka kvar på semestern. Det är lustigt att det ska gå så fort...tre veckor när man jobbar brukar krypa fram, men så fort man råkar vara ledig så går det undan minsann. Men det ska bli skönt att börja jobba igen, inte för att det är skitskoj att jobba men man blir ju lite rastlös när man varit ledig ett tag och det är lätt att man trampar varandra på tårna efter ett tag här hemma. Vi bråkar aldrig (peppar, peppar) men det händer att man fräser och snäser lite i mellanåt, tröttnar på att den ena inte gör det den andra ber om och så vidare. Sådana där småsaker som man inte bryr sig om annars ligger där och gror. Men men det slår man bort sen när man blir på bra humör igen.

Igår var de kortspel igen då..gick väl sisådär...vann en Texas HoldÉm iallafall. Gick väl lite plus tillsammans med Tommy men det var nog inte mycket inte. Den som torskade mest var nog stackars Larsa. Men han gråter nog inte för det. Moa somnade vid åtta redan...sov ju ingen middag igår heller. Kanske är idé att ta bort det nu då. När vi skulle gå och lägga oss runt tolv så bar jag över henne som vanligt till sig och hon vaknade till lite men somnade om igen. Men efter en stund vaknade hon till igen, pigg som en lärka, kom in till oss men somnade om igen. Tommy skulle bära över henne igen men vi båda somnade ifrån det. Jag sover ju så dåligt annars när hon sover i våran säng men inatt gick det bra, vaknade vid fyra av att Casper ville gå ut så de var bara att gå upp och släppa ut honom. Funderade då på att flytta över Moa men orkade inte utan kröp ner i sängen igen. Sen tjöt larmet på min mobil vid sju...dumt att ställa klockan när man har semester tänker ni men eftersom det blivit lite sena kvllar nu för både Moa och oss så måste vi börja ställa om henne och oss själva inför nästa vecka när de är dags för dagis igen. Så nu blir de hårkörning den här veckan.
Så nu efter en liten frukost så ska vi fixa till oss (jag och Moa) och cykla till Ida, Ronja och Zelda. Ida ska iväg en sväng och jag och Moa ska busa med barnen så länge. Hoppas det blir uppehåll nu så vi kan vara ute idag lite. Molnen pratar (åskar) ute säger Moa men det får vi verkligen inte hoppas att de gör för då tänker jag inte sätta mig på cykeln....Nej lite kläder och dra ett varv med tandborsten och sen bege sig då...Ha de!

Inga kommentarer:

Blogg listad på Bloggtoppen.se