Sundaymorning...eller nej eftermiddag är det ju nu




I morse blev det en lång skön sovmorgon. Vilket inte var så lustigt eftersom vi inte kom hem från mor och far förrän strax efter elva och då var Moa fortfarande vaken. Men hon somnade på fem minuter i vår säng. Och vi behövde inte ens ligga där för att hon skulle somna. Det kallar jag rekordläggning.

Dagen och kvällen igår var hur trevlig som helst. Några av pappas kusiner var på besök. Vi fikade, tog en promenad ner till slussarna och tillbaka igen. Sen blev det kallskuret med kaffe på maten. Satans så gott det var. Vi satt och pratade med varandra medan barnen sprang omkring och lekte i regnet. Moa bytte nog kläder tre gånger under kvällen tror jag. Antingen hade hon lekt med vattnet i mormors pump eller så satt hon ner på gräsmattan som var blöt. Strax efter elva begav vi oss hemåt och som sagt så slocknade Moa på fem minuter. Hon hade ju hållt igång precis hela dagen utan att sova middag, klart att ho var trött då!

Nu sitter vi här hemma och spelar kort med Maria, Magnus och Larsa...kul som fan...vore ännu roligare om man vann lite med.

Inga kommentarer:

Blogg listad på Bloggtoppen.se