Pärlor åt...ja hur var det?

Hjälp...har någon läst tidningen idag? En stor läskig rubrik....http://www.motalatidning.se/nyheter/artikel.asp?id=67546 Försöker febrilt hitta pappret där min bankkvinnas nummer står, men hittar det inte! Panik utbryter snart...har vi budat på ett hus, utan giltigt lånelöfte? Eller står det kvar, fick ju det innan allt konstigt hände med bankerna. Nu måste jag få prata med någon...ringde bankens växel och blev tillsagd att vänta till nio. Flera minuter kvar ju....

Igår gjorde Moa en filmgrej...och hon har inte ens sätt filmen i fråga. Madicken på Junibacken. Kan ni gissa vilken grej hon lyckades med?
Jo hon pillade in en pärla i näsan!! Ja de va ju ingen ärta direkt men nästan, samma storlek liksom! Jag kunde inte låta bli att skratta för det såg så roligt ut. Efter lite pill fick vi till slut ut den.

Phu...efter ett samtal med banken är mina husköparnerver under kontroll igen, nästan iallafall. Allt ser bra ut och vi kan fortsätta buda om det behövs. Nu väntar vi bara på mäklaren och de andra som är intresserade. Ska de lägga några bud? Är vi de enda eller kommer vi bli snuvade vid målsnöret? Vill säljaren ha ett högre bud eller nöjer hon sig med utgångsbudet? Ja huvudet är fullt med frågor och man går runt nervös hela tiden....usch vad jobbigt det är!

Inga kommentarer:

Blogg listad på Bloggtoppen.se