Phu....

Ja då var sista maskinen snart klar nere i tvättstugan...ska bara ner och slänga in den i torktumlaren så får Tommy ta upp allting när han kommer hem från innebandyn sen.
Till kvällis idag blev det spaghetti och köttfärssås med smulpaj med äpple och kanel till efterrätt. Men Moa gillade varken maten eller efterrätten, man fick truga i henne lite av varje så hon iallafall fick nått i magen. Tråkigt när hon inte vill äta! Men alla barn har ju sina perioder med det mesta så det är väl bara att vänta ut det som allt annat.

På onsdag ska vi till huset och kika lite...på vad vi vill ha kvar och vad hon kan slänga. Hon flyttar ju till en betydligt mindre lägenhet så det blir väl en del som vi kan ta...mot en mindre summa troligtvis.

Nu ska jag kika lite på en sida där jag vann prylar för tvåhundra spänn...blir nog julklappar till Moa för det. Sen är det dags att lägga Moa och kika på Färjan...kanske killen är med som jag kände en gång i tiden. Spännande....Usch jobba imorgon igen...men det blir ju lön för mödan!

Inga kommentarer:

Blogg listad på Bloggtoppen.se