1.54

Ja nattjobb är bra till mycket. Sånt man inte hinner med i pappersväg eller pluggväg kan man göra då för att få tiden att gå. Nu har jag suttit hur länge som helst och gjort mina tester inför fredagens äventyr. Har bara sluttestet kvar men det sparar jag till hjärnan är lite piggare. Nu känns den mest som fluffigt potatismos, så egentligen borde jag nog inte blogga heller för att undvika en massa blaj. Men några rader kan man ju inte undvika så här mitt i natten när man inte har annat för sig.
Annat som man kan roa sig med såhär på nattkröken är ju att tänka på livet och vilka konstiga vägar det kan ta ibland. Har hänt mycket sista tiden som har fått mig mer mörkrädd än vad jag var innan. Att folk kan tänka (eller inte tänka) och göra saker utan att förstå att det drabbar andra är för mig helt oförståeligt. Men i min värld blir allt bra en vacker dag och alla är snälla och glada....inget fel att drömma om det iallafall, eller?
Nu ska jag masa mig ner i soffan, dricka lite kaffe, om det fortfarande är varmt, och läsa några kapitel i min nya bok. Och så hoppas jag att det snart är dags att gå hem...längtar efter min säng!! 8.45 går jag av mitt skift....

2 kommentarer:

Lisandra sa...

Men av allt dåligt som hänt så har de iallafall kommit ut nåt bra av de o de e ju att du o ja har kommit närmare varandra:)

MammaJ sa...

Ååå gumman vilken bra kommentar!! Love u...och vi saknar er massor!