Gokväll

Jag känner mig en aningens mörbultad efter helgen! Fick hem en himla massa ved i lördags som jag staplat så fint i garaget...och mer finns av den varan som jag ska ta mig an i morgon, jag hoppas den mesta värken har gått över då! Man känner att man lever när varenda muskel i kroppen gör ont, men på samma gång är det skönt att känna att man faktiskt har muskler som fått jobba lite.

I fredags gjorde jag det omtalade eu-moppeprovet då...gick bra. Fick två fel men fick godkänt trots det. Slarvfel kan jag tycka! Vände i vanlig ordning fel på ett par siffror och det andra felet kommer jag inte ens ihåg så det var nog inget viktigt. Firade mitt godkänt med jobbarkompisarna på Harrys med en afterwork, men det blev dock lugnt för mig eftersom slutprovet på moppen var i lördagsförmiddag med en "uppkörning". Ett varv runt gocartbanan med koner på slutet, plankan och ett bromsprov. Så efter ett samtal med Transportstyrelsen imorgon kan jag nog tuta och köra!
Mamma och pappa var över i lördagskväll, vi bjöd på pizza och så bastade vi lite med tillhörande dricka. Nice som fasiken men trötta var vi efter allt slit och släp med veden. Så nu behöver vi inte frysa när vintern kommer...tror till och med att det räcker till nästa vinter!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till moppekortet =)// T

Blogg listad på Bloggtoppen.se