Höstdepp

Tjoho, ville bara tala om att bloggen fungerar fortfarande men konstigt nog så har jag inte haft varken tid eller lust att uppdatera den.
Har ju inte mer att göra nu än vad jag hade för över en månad sen så varför jag inte har tid, det får man fundera mycket på. Kan ju vara så att lusten för att blogga har kommit av sig lite och så kanske det kan vara så att det faktiskt är skönare att ligga på soffan än att sitta i datastolen när man är ledig och fri från andra förpliktelser. Men nu fick jag tid över och lusten verkade infinna sig ordentligt idag.

Hur långt har alla kommit i sitt julklappsletande egentligen? Jag säger till mig själv varje år att jag inte ska stressa, bara ta det lugnt och börja i tid. Men jag tycker inte det spelar någon roll när man en börjar, blir uppstressad iallafall och tycker det är svårt att hitta på saker. En julklapp ska passa ung som gammal, kille som tjej för 300 kronor. Den andra julklappen ska börja på bokstaven i och kosta 150 kronor. Och den tredje julklappen har jag ingen aning om för det är inte bestämt ännu vem som ska ha den och vart den ska delas ut. Har ju sen några småjulklappar med som ska delas ut men dem är inte lika svårlösta. En liten tjej på 3 år är lätt att behaga, iallafall när det kommer till klappar.

Från det ena till det andra. Telefonen ringde nyss och det var från barnmorskemottagningen här i stan. Jag måste på undersökning.....brukar ju förnya mitt recept på p-piller via nätet och gjorde så även denna gången men de där uppe (på lasarettet) tyckte visst att jag inte skulle komma undan den här gången utan ett besök innan jag fick det nya receptet. Tyckte jag var där igår...eller ja för några månader sen men tydligen har det gått två år sen sist så det är väl lika bra att gå dit på torsdag och kolla så att maskineriet fungerar som det ska.
På torsdag är det även dags för att svänga förbi optikern för att hämta mina nya brillor och linser som jag beställde och provade ut förra veckan. Några tusen fattigare, men vad fasiken man måste ju kunna se ordentligt. Ser så illa nu så att jag inte ens hälsar på människor på stan. Så har jag inte hälsat på er så är det inte för att jag är sur och tvär utan för att jag inget ser.

Nej nu ska ytterkläderna på, för här ska staplas ved. Tur att gubben är hemma så vi är två. Det går ju mycket fortare då!

Ha det bäst alla....och jag ska försöka att uppdatera lite oftare...märk väl..försöka!!

3 kommentarer:

Noppiz sa...

Ja du det där med julklappar är aldrig skoj, jätte skoj att få men när det gäller att leta så.... Läste att ni skulle leta julklapp på i det ska vi med:) Och jag kommer inte alls på något bra så kommer du på något så hojta till! Hade super hälsa familjen

Anonym sa...

he ha...kunde inte låta bli...
men Ingenting börjar på I...
Alltså ett snyggt stort paket med massor av fyllning....på botten ett litet kuvär....där det står hittade ingenting (och summan det skulle vara innuti)
kram din tokiga faster lotta

MammaJ sa...

Haha ja den var ju bra Lotta...får bli nödlösningen!