3 April 2011

Oj, nästan en hel månad sen jag gjorde ett litet inlägg.....Men det bevisar ju bara att jag har en massa annat att stå i än att bara sitta framför dumburken och surfa runt.

Det händer lite runtomkring mig och i mig nu kan man väl säga.
Vi har plussat på stickan och framåt oktober månads slut ska en liten kika ut, vilket innebär väl att jag just nu är i vecka tio någonting.
Det är med spänning och skräckblandad förtjusning jag går omkring nu. Hur ska allt gå? Varför mår jag illa nästan hela tiden när jag inte gjorde det förra graviditeten? Ja ni....det här ska bli skoj!

Inte bara ovanstående som tar upp mitt liv nu, det är jobb och körkortspluggandet med som styr mitt liv.
Mest är det väl jobbet som domderar nu för tiden. Är det inte schema så är det annat...senast i torsdags fick vi reda på att vi får en ny chef, eller ja nu har vi en ny chef, denne tillträdde i fredags. Ett kort och chockartat sätt att få en ny chef på...men så går det tydligen till. Att byta chef är ju inget nytt eller främmande för oss, detta blir våran 5e chef om man räknar med att vi haft föregående chef i två omgångar =)
Förändringar står vi ju inför också, men frågan är bara när och hur det blir med det hela.
Ett första möte nästa vecka hoppas jag rätar ut en del frågetecken och gör så att alla inblandade kan slappna av något och slippa få en sommar full med funderingar. Man vill ju att det ska bli så bra som möjligt för alla parter...speciellt den man jobbar hos.

Moa, våran älskade dotter, blir snart fem och det ska planeras kalas. Hela två kalas faktiskt. För att det inte ska bli så mycket folk på en gång så delar vi upp det på två dagar. En dag med Tommys släkt och en dag med min....känns smidigast så, speciellt nu när det inte har hunnit bli så varmt än.
Så nu ska det planeras fika, tårta ev. mat och lite presenter. Ja våran present är ju redan klar men den går inte att slå in så några små saker ska jag fixa så hon får något att öppna också.
Helst av allt önskar hon nog att den lilla i magen kom ut lagom till hon fyller men det går ju tyvärr inte..men snart får vi ju en liten bebis att lukta på innan vi får våran egen. Morbror Björn ska ju bli pappa snart. Spännande...får se om datumet 1 maj stämmer eller om det kommer före eller efter. Vad tror ni?

2 kommentarer:

Lisandra sa...

och vi alla längtar så dant till den lilla tittar ut:)

kram på er <3

Anonym sa...

självklart blir det 2 maj. Så att faster din får en fin födelsedags present.
Norton säger att det måste bli en pojk. han har så många tjejer i släkten.
På tal om flickor så är det idag Moas födelsedag. krama om henne ordentligt från oss i Lilleberg. Hon var så söt i tidningen.
kram Faster lotta