Inte lätt

Vaknade strax innan åtta och låg en stund innan vi gick upp. Att få i Moa frukost, få på sig kläder och fixa till håret och svepa kaffe samtidigt som man har Öppna Förskolan i bakhuvudet var ingen hit. Men nu så är vi snart klara och ska bege oss dit. Camilla och Lovisa kommer dit och så några till...skönt att barnen kan leka medan en annan sitter still och får lite vuxentid med andra mammor.

Men egentligen har jag ju inte tid att sitta här.....fast Moa grejar med yoggin så jag kan lika gärna ta ett par bokstäver på vägen.
Var hos svärfar igår och firade hans födelsedag. Bjöds på thaimat och smörgåstårta...satan så gott det var! Ska nog be D komma hit och laga mat någongång eller iallafall be om receptet.
Besöket blev snabbt avslutat då jag kom på att vi glömt släcka ljusen hemma i vardagsrummet. Så vi fick lifta med Karin och hade stans skräckbilder på näthinnan innan vi kom fram. Men lägenheten fanns kvar och ljusen stod kvar och brann så fint där i hyllan. Nu har man nog lärt sig att komma ihåg ljusen till nästa gång! Fasiken så rädd jag var!

Får se om mäklaren håller sitt löfte och ringer idag. Hoppas säljaren har tagit sitt förnuft till fånga och vill sälja till oss för det pris vi budat. Och så får vi hoppas att ingen annan har tillkommit efter annonsen igår.

Nej, påklädning och tillfixning innan ÖF

Inga kommentarer:

Blogg listad på Bloggtoppen.se