Då var helgen slut....

Ja herregud så fort helgerna går när man är ledig. Tyckte bara man hann kliva på tåget till Hallsberg så var det dags att åka hem igen. Men givetvis så hann vi med en fest däremellan som var jätterolig. Anna som fyllde 30 år fick en himla fina presenter och bjöd oss på smörgåstårta och en massa annat gott. Den finaste presenten hon fick var en tavla som en kompis till dem hade målat. Den föreställde Annas dotter och hund och var såååå fin. Jag vill med ha en sån.
Vi kände inte alla som var där men under kvällen hann man prata med de flesta och de var så trevliga så.... Det blev en del alkohol under kvällen men jag blev långt ifrån full. Hade en sån där kväll där man dricker och dricker men ingenting händer. Man känner sig lite blåst på konfekten liksom. Vid halv fyra, fyra kom vi i säng och slocknade som små barn.
Det finns ett ordspråk som lyder "Borta bra men hemma bäst" och det stämmer verkligen. Lindas gästfrihet var det absolut inget fel på över huvudtaget men det är alltid skönast att komma hem till sitt egna. Sova i sin säng, sitta på sin toalett och duscha i sin dusch!

Nu är klockan snart sju och vi funderar allvarligt på att lägga oss i sängen och kika på tv en stund och sen sova. Är så trött i kropp och knopp och imorgon är det ju jobb igen som gäller så lite utvilad bör man väl vara kanske.....

Inga kommentarer:

Blogg listad på Bloggtoppen.se