Hej igen....

Ja äntligen var man här igen då. Efter mycket knep och knåp börjar vi så sakteligen komma igång som husägare. Internet funkar men inte hemtelefonen än. Vill ni oss något så finns vi på mobilerna. Nytt hemnummer kommer snart för dem som vill ha.
I lördags gick flyttlasset och vi blev klara med avlastningen på ett kick (läs samma dag)! Samma kväll brassade vi på i kaminen, kikade på tv och intog diverse alkoholhaltiga drycker tillsammans med brorsan, Hanna, Emma, Lars och min kära far som var några av dem som hjälpte oss under dagen med flytten. Min kära mor tog hand om Moa hela dagen trots ryggont! Tack snälla mamma för det, du är guld värd. Svärfar hjälpte med till under dagen med att köra en massa bråte men han avstod firandet på kvällen, ville hem till sitt kan man ju förstå efter en heldag med i och ur lastande av kartonger och annat. Tack alla som hjälpt till med flytten, utan er hade det inte gått!!

3 kommentarer:

Lisandra sa...

Vad kul att ni kommit i ordning, vi får snart komma o kolla hur ni har de:) o så måste vi kolla nån helg ni kan komma hit:) slå en signal sen när ni fått hemtelefon:)
puss o kram

Tezz sa...

hoppas ni får det bra i det nya huset:-)

Sandra sa...

Tack Therese!

Ja du Lissan, den där hemtelefonen är ett kapitel för sig. Men vi jobbar på att vi ska få den till att fungera! Tänkte senast på idag att jag skulle ringa dig faktiskt!

Blogg listad på Bloggtoppen.se