Tidsfördriv


När katten är borta dansar mössen på borden sägs det ju och här hemma stämmer verkligen det. Så fort Moa har fastnat med sina leksaker eller glor på tv, får man smita undan för att kolla av datorn. Märker hon att man sitter här ska hon med spela, såklart. Egentligen gör väl inte det något, hon har ju lika mycket rätt att sitta här som jag. Men oftast när man sätter sig vill man göra en speciell sak och hinna slutföra det innan hon kommer.

Om några år kommer inte ens bloggvärlden gå säker tror jag...om det ens är populärt då! Hon har frågat många gånger vad jag skriver för nått och jag säger att jag skriver dagbok om vårat liv och då kontrar hon med att det ska minsann hon med göra när hon blir stor. Älsklingen min, blir stor alldeles för fort. Är det meningen att det ska gå så fort, kan man inte stanna tiden en stund?

Igår och idag har vi varit hemma, jag och Moa för hon har inte varit riktigt bra. Hon vaknade upp i söndags och var snorig och hostig så det var ju lika bra att vara hemma och kurera sig en stund. Jag själv har varit lite småsnuvig och hostig men värre har det inte blivit så imorgon blir det dagis och jobb som vanligt. Inget svineri här iallafall, för då borde vi väl ha blivit sämre de här dagarna.

Vill iallafall inte bli sämre för i helgen händer det en massa saker som jag verkligen inte vill missa. En kväll med bara min älskling och en fest för min kära superväninna som fyller år. Inget jämt dock men väl värt att fira eftersom vi missat ett antal födelsedagar genom åren då vi varit från varandra.

Nu ska jag låta lilltroll spela lite på min dator så jag kan lägga mig i min säng och läsa lite på min bok. Jag vill bli klar med den så jag kan fortsätta med en annan som jag har ligger på lager. Just nu läses iallafall Sommardöden av Mons Kallentoft. Gillar man svenska kriminalare och känner sig hemma i Östergötland är den väl värd att läsa.

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart man ska fira!! Allt är värt att firas =)
Hoppas ni blir friska snart.. Kramar Therese