JAG är jag och du är DU

Att vara som jag är,
Att tycka om mig själv och att förlåta mig själv.
Att säga nej, utan att känna mig självisk.
Att både känna och uttrycka ilska.

Att be om hjälp och om vänskap.
Att bli behandlad som en människa.
Att ibland vara ologisk.
Att göra misstag, och att ta ansvar för vad jag gör.
Att ändra mig.
Att säga: Jag vet inte.
Att säga: Jag håller inte med.
Att säga: Jag förstår inte.

Att få respekt för vad jag tycker och tänker.
Att få mina behov betraktade som lika viktiga som andras.
Att berätta om mina behov för någon.
Att bedöma mitt eget beteende och ta ansvar för vad mitt uppträdande,
mina känslor och tankar får för konsekvenser och må dåligt fast andra mår bra.

Att utvecklas, lära nytt och förändras.
Att ibland ställa krav på andra.
Att må bra fast andra mår dåligt.

Jag är jag och du är du...vilken tur att vi är så olika.

Klagomål

Ja, jag har ändrat bloggen lite igen som ni ser men efter en del klagomål så kände jag mig lite tvungen till det. Är ju inte meningen att det ska vara ansträngande att läsa. Det ska ju flyta på bra ju =) Så nu får vi hoppas alla är glada och nöjda. Jag är det iallafall (för stunden). Finns ju en del bakgrunder att välja mellan där ute i stora internetvärlden liksom.
Läste någonstans förra veckan om bloggar och om man vill hålla sig populär och få många läsare skulle man byta bakgrund ungefär en gång i månaden. Men det låter extremt tidskrävande så det tror jag att jag struntar i. Det krävs ju att internet funkar i huset med annars blir det svårt med blogg och annat...men jag ska hämta ett paket på posten och sen blir det testa av någon dag snart. Man måste ju kolla så att allt funkar som det ska. Likadant med televisionen. Den kan man ju inte leva utan och nu har vi skaffat en sån där inspelningsbar box så vi kan spela in mina program som jag missar när jag jobbar som jag gör. Snacka om I-landsproblem men det är så det ligger till här i världen.
Läste för ett tag sen att någon tyckte att man skulle kolla mer på nyheterna och att man skulle sätta sig in mer i omvärlden, alltså vad som händer utanför Sveriges gränser antar jag då, så att man kunde tala med sina barn om allt det där men jag tror inte det hjälper, inte för mig iallafall. Jag blir bara deprimerad, känner en stor maktlöshet. Hur kan lilla jag påverka något så stort som ett krig i Gaza och ännu mer maktlös känner jag mig när jag ska försöka förklara det hela för ett barn. Det är ju inte så att jag tänker hålla min dotter i en liten bubbla där allt är bra och vackert, nej hon ska få vara med och upptäcka den verkliga världen och jag ska guida henne genom livet så gott jag kan. Men att sitta ner och kika på nyheterna tillsammans...nej inte nu, inte än, inte sen. Kanske om hon ber om det (om jag inte minns helt fel så ingick det väl i undervisningen i skolan att läsa tidningar och kolla på nyheterna. Sen pratar dom i klassen om vad som hänt i veckan) då kan jag ställa upp. Är jag en dålig förälder nu? Nej inte alls, jag är bara jag och det trivs jag med!
När man jobbar natt såhär som jag gör just nu hinner man tänka en hel del på en natt. Många tankar hinner fara igenom huvudet och slås bort lika fort igen. Men en del saker hänger sig liksom fast där inne någonstans och vägrar släppa taget om vad det nu hänger i. Ibland är det rätt roligt att sitta och fundera och spåna på saker och man kan komma fram till de bästa lösningarna. En del tänker bra när de skiter men jag tänker bra när jag jobbar natt.
Men nu sista tiden har det varit ganska irriterade tankar som har hängt sig fast och jag blir inte kvitt dem hur jag än gör. Det är så irriterande men jag kan nog inget göra åt det heller. Förstår bara inte varför vissa vuxna människor behöver bli som småbarn så fort de blir förbannade över något. Att öppna munnen är visst bara bra ibland, och det är tydligen bara vissa det gäller. Men alltid stör man sig på något och det går ju över så småningom det vet jag. Det är tur att man inte är långsint iallafall. Hur gör ni för att inte tänka på irriterande saker? Tell me!!
Den här natten kommer gå fort om jag aktiverar mig lite känner jag. Tänkte kolla in lite heminredning och annat till lilltrolls rum och till stortrollens rum. Finns mycket roligt man kan göra och dyrt men jag tänkte kika runt och få lite tips och sen kanske man kan finputsa lite och göra om till egen design så kanske det blir lite billigare =) Eller vad tror ni? Ska ner och ta en massa före bilder i dagarna som sen kommer läggas ut till allmän beskådan när efter bilder också finns färdiga. Kommer bli riktigt skoj det här.
Nu ska jag surfa vidare en stund och sen är det Fredagen den 13:e - del 4 på tv. Alltid bra med den genren (<--- stavas det så?) på film när man jobbar natt för då håller man sig definitivt vaken. Nu är ju inte de här filmerna så läskiga och jag är inte den som blir rädd i första taget av filmer men det är alltid läskigare att titta på dem när man är ensam.
Hoppas alla som får sova har det varmt och gottit i sina sängar...natti natti!

Äntligen

Ja nattveckor är ju lika med sömn och inte lika mycket tid för annat. Ni har inte blivit så uppdaterade med andra ord men ni gråter nog inte för det tror jag. Finns ju annat här i livet som är mycket viktigare än att blogga och att läsa andras bloggar, så som att umgås med familj och nära vänner. Att ta en fika på stan med kompisarna du inte träffat på länge, att prata i telefonen med kusinen i en annan stad eller att bara gå och lägga sig klockan halv sju en kväll och mysa med familjen till en bra film (inte i den här ordningen kanske men ni fattar vad jag menar). Eller som vi nu får göra. Flytta en massa grejer, städa och dona, bestämma färg och tapeter, plantera om blommor, basta och bada bubbelbad!

Äntligen har vi fått nycklarna till vårat alldeles egna hus. Lånen är tecknade och allt är betalt. Så som vi har längtat sista tiden, så har jag nog nästan aldrig längtat efter något (förutom när jag gick över tiden med Moa. åtta dagar kändes som åtta år). Ja nu vet vi vad vi har att göra framöver.
Förutom mitt riktiga jobb då som måste skötas, så har jag kurs att gå också i februari, ska ju bli arbetsplatsombud/skyddsombud på jobbet. Och sen är det en datakurs/schemasättning som ska gås igenom också. Fan jag kommer ha att göra alltså. Och som sagt uppe på det ska man hinna med att flytta och städa ur lägenheten. Om jag inte haft stressmage innan så lär jag nog få det. Men det kan jag leva med. Det är ju bara roliga saker som ska göras egentligen så det är ju dumt att klaga. Finns andra människor som klagar så pass så det både räcker och blir över ändå.

Ja som ni förstår så var vi nere i huset idag när vi fått nycklarna och skrivit alla papper som var nödvändiga och vad lustigt det kändes att för första gången kliva över tröskeln till ett stort hus som verkligen var ens eget! Mäktigt!

Har inte tid att sitta här...ska packa lite, lägga Moa, kanske packa lite till och sen mysa till en film innan det är dags att sussa!!! BYE

Tankar....att....

Att ett litet beslut kan röra upp så mycket känslor.
Att en människa som pratar massor annars kan vara så tyst.
Att alltid bli kissnödig så fort man sätter sig vid datorn.
Att kunna hålla sig vaken trots tunga ögonlock.
Att sakna någon så det gör ont i kroppen.
Att vara nervös för framtiden.
Att kunna vara lugn även om man kokar inombords.
Att diskutera saker som man egentligen inte har en susning om.
Att efter nästan 4 dagar kunna stå med en rökare och inte röka.
Att vilja så mycket men bara göra så lite.
Att kunna ta åt sig saker utan att reagera.
Att det alltid ska drabba en själv.
Att lyssna till en person men göra tvärtom är inte lätt.
Att fostra en liten och göra det rätt.
Att älska är inte alltid lätt.
Att förlåta är stort.

Årets första tävling


"Jag är med o tävlar om ett presentkort värt 300kr från RaffiGiraffi hos Tant Ulrika. Var med o tävla du oxå!"
Klicka på blogginläggets rubrik så kommer du vidare!

Finito...

Oj oj oj vad fort den här helgen gick.....

Igår var Lisandra och Johan här en stund på kvällen. Vi bjöd på hasselbackspotatis, fläskfile, sås och sallad. Lite chips, dip, godis och vin slank ner det med. Moa gosade och dansade och bjöd på underhållningen under kvällen men när hon lugnade ner sig och fick ligga på madrassen framför tv´n och gosa med Lissan så somnade hon gott och var bara att bära in till sängen. En film hann vi med innan herrskapet åkte hem och vi hoppade både en och två gånger här i soffan, trots att jag och Tommy redan sett filmen en gång innan (eller är det två gånger?)
Ja det var lika trevligt som alltid att träffa våra kära vänner och nu kom vi fram till att nästa träff blir i metropolen Mjölby. Moa som är så förtjust i Johan får stanna hemma i Motala då så att vi får Johan för oss själva och så att mamma och pappa kan kolla hur utelivet ser ut i Mjölby. Har hört att det finns ruggigt god kebab där iallafall så den måste man ju testa. =)

I morse var det segt att gå upp när klockan ringde kvart i sex...men måste man jobba så måste man. Visserligen var det ju inte mitt pass egentligen men jag ska ju vara ledig i februari och V behövde ju vara ledig i helgen så då passade det ju bra att byta lite pass med varandra. Kom på en miss så här efteråt men det är skit sak samma nu! Kompen måste jag ta iallafall någon gång.
Blev en snabb promenad till jobbet och då menar jag snabb....för fy bubblans vad mörkt det var på Delfinvägen. Alla som känner mig vet hur pass mörkrädd jag egentligen är.
Väl framme på jobbet kunde jag pusta ut ordentligt. Men uj så konstigt det kändes på jobbet idag och jag tror A blev lite fundersam ett tag med...jag var ju inte ute och rökte!
Kändes konstigt att inte gå ut så som man brukar när det blir dötid, eller reklam eller annat som får en att behöva röka!
Jo, faktiskt så är jag rätt duktig, jag har inte rökt sen i torsdagskväll. Inte ens igår när vi drack vin och Lissan gick ut och rökte. Visst var jag extremt sugen men jag stod emot. Tommy har avlagt ett löfte nu och jag ger mig tusan på att hålla min del av avtalet så löftet blir verklighet om sisådär ett halvår, ett år! Och vad det är vet bara vissa och vi låter det vara så ett tag till...inget kul att avslöja allt eller hur!?

Fick reda på en sak häromdagen som verkar konstig. Jag tror inte att personen som berättade det har hittat på det hela, han skulle väl aldrig ljuga om nått sånt?
Varför skulle någon som kallar sig en riktig vän undanhålla sådan information från oss, vännen som kan/kunde prata om allt med oss? Ja lustigt är det och jag skulle vilja forska mer i saken men låter bli för alla inblandades skull.

Efter jobbet tog jag bussen till stan för att byta buss så jag kunde ta mig till brorsan men gissa om jag blev förvånad när den bussen inte kom, frågade en busschaufför varför den inte kom och han sa med ett leende att den bussen slutade gå vid tretiden idag. Så jag sprang vidare till en annan buss som skulle ta mig halvvägs till brorsan, men när jag kom fram till dörren slog han igen den och åkte sin väg. Där stod jag med andan i halsen och kände mig en aning lurad men som tur är så är man frisk och har två ben att använda så det blev en snabb promenad till idag. Kaffet hos brorsan smakade gott efter den kyliga promenaden och en bulle slank ner med. Nått måste man ju trycka i sig när det är kalas eller hur och vad är godare än mammas nybakta bullar...inget!!! Blev en snabbvisit, åkte med mor och far hem och nu sitter jag här, magen har fått mat och jag har fått motionera mina fingrar en stund med. Svårt att hitta bloggtid i mellan åt men förr eller senare kommer det ju alltid en blogg =)
Men nu så ska jag joina Tommy i sängen, glo lite på film och sen sova. Ska lämna Moa på dagis imorgon vid halv nio, ta en promenad, käka frulle och sen får jag lägga mig igen och sova för imorgon börjar mina nattpass. 4 veckors härligt nattjobb framför mig och en flytt som jag ser framemot med skräckblandad förtjusning.....Vi måste verkligen börja packa!! (har ni hört den förut eller?)

Godnatt!!

Miss i förra inlägget...=)

Hahaha måste rätta mig själv ju! Avslutade med ett talesätt men läste det lite snabbt nyss och kom på hur tokigt jag hade skrivit! "Många eld i järnen" hade jag skrivit men det ska ju vara "Många järn i elden"
Ja jag kan inget annat säga än att det är mycket som rör sig i skallen nu.

En del grejer har gjorts som kanske inte vart så bra men nu är det gjort och kanske aldrig kommer bli detsamma igen men egentligen så har jag inget fel gjort. Jag gjorde det jag ansåg var rätt och står för det och sen får människor tycka till om det. De har ju en åsikt de med och det respekterar jag till fullo men jag tycker inte det är värt att skriva ut och kalla mig för saker. Ja det får stå för den människan men jag blev väldigt illa berörd. Har gått hela dagen med en klump i magen och känner mig inte bra alls. Men det lägger sig väl med tiden och jag hoppas att VI kan komma tillbaka till det som varit och att VI kan jobba framåt och lyckas med det som varit mindre bra.

En vän har fått en glad nyhet och när hon meddelade mig det så blev jag iallafall på bättre humör och glad för hennes skull. Att vara med i media är stort....tur att det inte är jag iallafall för då hade jag nog trillat av pinn. Hade inte pallat med rampljuset men all credit till henne som ställer upp! U go girl!

Mysko

Ja då var det torsdag då och exakt en vecka kvar till vi ska träffa mäklaren, säljaren av huset och banken. Om en vecka är det klart...då får vi vårat hus. Fasiken så skönt de ska bli...vilken känsla att för första gången få sätta nyckeln i låset och öppna dörren till vårat nya hem. Ja en dröm blir sann.

Nu ska jag snart gå och jobba....har ingen lust men vad gör man inte för att lönen ska trilla in i slutet av månaden =) Bara vi håller igång idag så går dagen fort och jag får åka hem igen. Sen är jag ledig till på söndag. Ska bli skönt eftersom man har lite att ta tag i här hemma!

Känner mig konstigt mysko i kroppen idag...hoppas jag inte håller på att bli sjuk bara för det har jag verkligen inte tid med nu. Många eld i järnen eller hur man nu säger!

Jag blev utmanad av Nezzox!

Regler:
1. Länka till den som taggat dig

2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv

3. Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg

4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att det vet om utmaningen.

Sju sanningar om mig:
1. Jag har en tendens till att alltid göra saker i sista stund. Som att packa till exempel!

2. Jag är väldigt dålig på att höra av mig till folk men jag har inte dissat er för det. Jag glömmer bara helt enkelt.

3. Att jag är skelögd vet alla men inte att jag fortfarande mår dåligt över det ibland.

4. Jag är inget fan av konflikter men på nått sätt så lyckas jag ganska så ofta hamna mitt i dem!

5. Jag gillar inte när man får reda på saker "bakvägen".

6. Min rädsla för spindlar har blivit bättre men jag kan fortfarande inte ta i dem!

7. Jag är glad att jag har gjort de val jag gjort genom livet annars hade jag ju inte varit den jag är idag! Flummigt men sant.

Jag utmanar:

ALISA: http://alisagonzalez.blogg.se/index.html

ANNA: http://dendaranna.webblogg.se/

ANNLOUISE: http://annlouise-sjostrom.com/

JOSSAN: http://adiemus.blogg.se/index.html

LISSAN: http://lizzzandra.blogspot.com/

MIA: http://marremurr.blogg.se/

TESSAN: http://theresedb.blogspot.com/

*#¤&¤*#"#¤

Ja herregud jag är verkligen en olycksfågel eller vad man nu säger. Dagen började väl bra, förutom att Moa satte sig på tvären och inte ville kliva upp ur sängen och gå till dagis, men vem vill kliva upp från värmen i sängen till en kall soffa och klä på sig när man sover som bäst?
I snörusket tog jag stora kliv mot dagis och svor mig trött på att det inte var skottat där jag ville gå så att det tog längre tid än vad jag räknat med att knalla till dagis. Och väl framme så var det bara att parkera vagnen i vagnsskjulet, men där tog det stopp, eller rättare sagt så sa det pladask! Jag tog i för mycket när jag skulle över den lilla tröskeln av snö som låg utanför och rätt som var det var så hade benen försvunnit under mig och jag satt på arslet. Och givetvis så träffade jag så rätt att svanskotan blev mosad under mina 68 kilon. Och alla ni som är lika klantiga som lilla Sandra vet hur in i helvete ont det gör när man suttar i sådär! Och det blev ju inte mindre pinsamt av att fler mammor såg det hela plus vaktmästaren som stod längre bort och skottade snö. Men stolt som man är så kan man ju inte erkänna att det faktiskt gjorde så ont så man bara ville skrika rakt ut utan när de frågade om det gjorde ont så höll man tårarna tillbaka, bet ihop och sa att det såg värre ut än vad det var. "rumpan dämpade fallet" sa jag lite snyggt och log, tog Moa i handen och gick in på dagis. Sen när jag väl var ute så släppte jag allt och fällde i min ensamhet en tår eller två medan jag väntade på bussen ner till stan (kunde inte knalla den vägen med smärtan). Tog sen en fika i väntan på ett möte jag skulle på och peppade mig själv för vad som komma skulle. Efter mötet blev det en sallad på stan och lite kik i affärerna...reafyndade en ny scarf och en tröja, allt för 79.50!! Duttig ja e´!
Mötte upp jobbarkompisen och sen kan ni gissa vad jag gjort resten av dagen...jo just det, jobbat!

Imorgon ska vi ta tag i hemmet, som alla vet så ska vi flytta snart och bör därför kanske komma igång med packandet. Och under kvällen blir det ännu ett möte med chipsligan med snack om ditt och datt och ingenting och så ska vi nog försöka könsbestämma en kisse...för även hankatter kan ha tuttar...faktiskt så är det så! Du är för go´du A! Du förgyllde en tråkig kväll på jobbet idag!

Då var helgen slut....

Ja herregud så fort helgerna går när man är ledig. Tyckte bara man hann kliva på tåget till Hallsberg så var det dags att åka hem igen. Men givetvis så hann vi med en fest däremellan som var jätterolig. Anna som fyllde 30 år fick en himla fina presenter och bjöd oss på smörgåstårta och en massa annat gott. Den finaste presenten hon fick var en tavla som en kompis till dem hade målat. Den föreställde Annas dotter och hund och var såååå fin. Jag vill med ha en sån.
Vi kände inte alla som var där men under kvällen hann man prata med de flesta och de var så trevliga så.... Det blev en del alkohol under kvällen men jag blev långt ifrån full. Hade en sån där kväll där man dricker och dricker men ingenting händer. Man känner sig lite blåst på konfekten liksom. Vid halv fyra, fyra kom vi i säng och slocknade som små barn.
Det finns ett ordspråk som lyder "Borta bra men hemma bäst" och det stämmer verkligen. Lindas gästfrihet var det absolut inget fel på över huvudtaget men det är alltid skönast att komma hem till sitt egna. Sova i sin säng, sitta på sin toalett och duscha i sin dusch!

Nu är klockan snart sju och vi funderar allvarligt på att lägga oss i sängen och kika på tv en stund och sen sova. Är så trött i kropp och knopp och imorgon är det ju jobb igen som gäller så lite utvilad bör man väl vara kanske.....

Jag är jag....

Hellu igen...Har inte hunnit med datorn de senaste dagarna. Man måste ju utbilda sig i mellan åt liksom.

I onsdags var det en heldag i stora staden Linköping som gällde. Jag har ju tagit på mig ett uppdrag som arbetsplatsombud/skyddsombud på jobbet så igår var det en så kallad motivationskurs i det. En rätt givande och rolig dag men tröttsamt. Man är ju inte direkt van vid att en hel dag sitta och lyssna på en massa prat och knappt röra sig från stolen man sitter på. Fick ju god mat på Konsert & Kongress som låg en bit från Kommunals lokaler så promenaden dit och tillbaka var typ den motionen man fick och ja givetvis de stegen man tog från och till bussen.

I torsdags var jag på internutbildning för personliga assistenter inom Motala Kommun. Vissa delar var givande medan andra saker lika gärna kunde ha hoppats över. Iallafall om man ser till våran grupp där vi jobbar. Men det var ju inriktat på alla assistenter så då får man stå ut med lite onödig information. Eller det kanske bara var jag som tyckte det var mindre intressant.

Igår var vi på banken och lade upp lånen, hur de ska se ut, vilken del som ska bindas och vilken som ska vara rörlig. En djungel det där men som tur är så är man lite insatt så att man vet lite vad som gäller.
Efter det var det jobb igen, men nu, nu är jag ledig till på måndag. Tog lite semester eftersom att vi ska på trettioårsfest i Hallsberg ikväll. Goa Anna fyller år! Ska bli hur trevligt som helst!

Annars så har väl inte så mycket mer hänt...eller jo! Jag var ju med chipsligan i onsdags kväll med. Jag var duktig och knaprade gurka med dip (ok, jag smakade några chips av Maria). Men läsken höll jag mig borta ifrån iallafall =)

Den här veckan har jag blivit förvånad på mer än ett sätt. Jag har stött på ord som väckt ett nytt tankesätt i mitt liv. Man måste få sådan inblick i livet i mellanåt tror jag för att verkligen se hur en del är och hur de tänker. Det som förbryllar mig mest är hur omgivningen har reagerat och kommit till mig och ifrågasatt en del saker. Vad folk har för åsikt får stå för dem och jag har mitt egna sätt att se på saker. Tänk vad konstigt livet kan te sig ibland. Jag är på ett sätt glad att jag valt den vägen jag gjort men på ett sätt så känns det obehagligt och skrämmande. Jag är jag och det står jag för. Mina fel och brister finns där men jag jobbar på att bli bättre. Jag älskar er alla som står upp och finns där för mig när det behövs. Inget sätt är mindre bra....TACK

Dagens mål uppnått

Haha kanske ska höja ribban lite eller?! Är redan uppe i 10583 steg och har halva dan kvar typ! =)

Nu är den här...

Ja nu har stegräknaren kommit och jag känner mig taggad till att börja mina långa sköna promenader igen. Läsken ska jag nu sluta med helt och så kör jag på en himla massa grönt igen på tallriken. Från och med imorgon ska jag börja med en liten dagbok...fast inte här, den skriver jag för hand och så meddelar jag resultatet sedan. Mitt första mål är att komma upp i iallafall 7000 steg om dagen. Det vet jag att det inte är några problem med, men man ska inte sätta för höga mål från början för då blir man bara besviken. Det här gör jag inte för att banta utan för att må bättre både fysiskt och psykiskt. Jag klarade det ju sist så då borde det gå väl den här gången med eller hur!?

Det var det!!

Ja ni vad ska man säga?! Fasiken vilken härligt trevlig helg vi har haft. En massa skratt, en massa alkohol, en massa mat och en himla massa trevligt sällskap!

Vad har ni gjort då undrar ni som inte läst bloggen innan? Jo vi har varit på kryssning med våra vänner Lisandra och Johan i helgen och som jag skrev ovan så var det härligt trevligt. Jag är helt förundrad över att 4 människor kan komma så nära varandra på så kort tid som vi gjort. Vi är rätt lika vad gäller tankar om det mesta och det är rätt skönt. Under vår vistelse hann vi diskutera både det ena och det andra och kom fram till att vad det gäller det mesta så är vi skrämmande överrens.

Vad hände på båten då? Ja vad hände inte..För det första när vi checkade in så blev vi uppflyttade från c hytt till a hytt, inte helt fel eller hur? Lite större hytter och lite bättre sängar. Så högt upp som vi bodde har jag nog aldrig gjort när vi varit på partykryss, kändes helt konstigt att gå ner för trapporna när man är van vid att knalla uppför på båten....

Vi drack, vi åt, vi dansade, vi hånglade och skrattade. Vi träffade trevliga människor och knöt lite nya vänskapliga band. Vi sov, vi drack ännu mer och åt mer god mat. Tyvär så går ju en sån här resa så fruktansvärt fort så innan vi hann reagera stod vi där på plan sju och skulle kliva av båten igen och knalla mot bussen som skulle ta oss hem. Men trots att vi hade haft det så bra så var vi överrens om att det skulle bli skönt att komma hem igen, men som det ser ut som nu så blir det en resa i sommar men då intar vi båten till Helsingfors istället!

Hemma i Motala klev jag och Tommy av medan resesällskapet fortsatte mot Mjölby. Helle kom och hämtade oss, körde hem oss så vi fick lasta av lite grejor och byta om, sen åkte vi hem till henne och Niklas för att fortsätta kvällen. Blev lite mer alkohol (mer för vissa än för andra och för en ingenting). Sedan drog hela gänget till stan, först till Shippers där jag inte varit på hur länge som helst och sen vidare till Nöjeshallen där vi var typ enda sällskapet men hade skoj ändå. En kille och tjej stod för underhållningen och var sjukt bra. Hade skoj ända tills sångerskan sköt under micken under hakan på mig och jag fick sjunga den härliga slagdängan Sommartider. Falskt som fan med min sköna kryssningsröst...men de bjuder jag på!

En stor flötig pizza från champs i sängen fick avrunda det hela igår...vid tre sov vi gott i våran säng, tätt omslingrade och sov så där skönt som man gör när man varit borta och kommer hem.


Frukost på Lilla Hem innan avfärd

Nu är vi på väg

Sååå glad

Rast på Nyköpingsbro

Solen sken på oss

Barbesök på Bar 122 i Sthlm..

Första drinken på båten

Goa och glada på karaoke

Bussen hem, trött och sliten men tacksam att jag fick göra denna resa med så underbara människor!


Har fått reda på mindre roliga saker i helgen tyvär men jag hoppas att de som är berörda vet om att vi ställer upp till hundra procent om det behövs. Inget roligt med sådana besked som ni fått, och inga ord kan beskriva hur ledsen man blir men en dag ska det förhoppningsvis bli lättare och ljusare. Tänker på er mest hela tiden.............Puss

=)


Kommer på posten om några dagar..nu kan jag knalla på utan att alltid stänga av räknaren när jag tar på mig jackan eller lutar mig mot diskbänken på jobbet! Wiiieee!

En ängel bor i ditt inre
Ingen kan se den
Ingen vet om den
Men den finns i ditt hjärta

Den ger dej tröst och stöd
Finns när tårar rinner
Finns även där när glädjen strålar

Dess vingar må dej kittla
Tills du skrattar av glädje
Tills dagen tar slut
Men fortfarande finns den

Du fick den vid din födsel
Av dina förfäder i himlen
Av de som älskar dej
Mer påtagligt än själva livet
Ett stöd för dej för alltid
Med dunlätt kraft

Med ömhet och värme vakar den över dej, livet ut
Och när dagarna en gång tar slut följer den dej på vägen
Följer dig hem till de dina

Den glittrar och lever i ditt inre
Din ängel överger dej aldrig
Den finns genom livets alla dagar
Den "flyger" i ditt inre
Ger dej kraft och glädje

En ängel i ditt inre bor.....

Jisses

Dagen igår var seg...satt mest här hemma och gjorde ingenting. Min älskade dator valde att kasta in handduken...Troligtvis är hela 2008 i bilder förlorat. Alla fina bilder på Moa, på våran gårdsfest (tur att vissa kort från gårdsfesten hamnade i playstationet när ni var här Lisandra och Johan) och på allt annat som hände förra året. Allt kanske är *poff* borta! Jag tror datorn hörde mig och Tommy prata om att skaffa en extern hårddisk så då valde den att ge upp...
Var en svänga på jobbet och sen tog jag bussen ner till Mia...där satt mina tjejer med vinet i högsta hugg och skrålade till gamla hederliga slagdängor och jag stämde in i sången med dem efter ett par glas vin. Var ju egentligen inte meningen att jag skulle följa med tjejerna ut men de fick mig på så himla bra humör så jag kunde ju inget annat. Och jisses vad kul vi hade...tyvär så ville inte dj´en spela det en annan ville så musiken var väl inte den roligaste men man får göra det bästa av situationen och dansa iallafall. Inte för att man är så vacker när man svänger de lurviga, jag har nog ingen taktkänsla alls. Men alltid roar man någon med sina fina dansmoves, eller? Ja så tack tjejer för igår det var kanonkul, blomman här nere är till er för att ni livar upp mitt liv. Tack!

I morse vaknade jag av att magen bubblade...den gillade inte alls mitt lilla intag av alkohol igårkväll så ni kan ju gissa vart jag tillbringat förmiddagen någonstans. Jo, rätt gissat. På skithuset! Men nu verkar det som om det lugnat ner sig en aning och jag kan fixa till mig och knalla till jobbet om en liten stund. Är så trött på min mages fasoner, minsta lilla avvikelse från det normala levernet så protesterar den. Jaja så kan det vara och jag antar att det är nått jag får leva med eftersom de inte hittar nått fel på den.
Missade en liten fika stund på förmiddan med Emelie o co men det kommer ju fler gånger. Jag måste ju få se Louise hus snart ju.

Nej nu måste jag ta tag i mig själv så jag inte kommer försent till jobbet...pöss pöss

2009


Ja god fortsättning då gott folk. Nu har vi påbörjat ett nytt år och vi får hoppas att det kommer med bra dagar för oss alla. Föregående år var väl inte det roligaste året i mitt liv men jag tror även att det var bra att man fick uppleva det tråkiga som hände för jag tror att på något sätt så kom jag ur det starkare och fick lära mig att hålla fast vid det som är viktigt och att kunna släppa det negativa som samlas runt en och bara suger energin ur själ och sinne.

Nyårslöfte? frågar vissa, men det enda jag lovat är att jag ska vara en god medmänniska och att jag ska se mer till mig och mitt egna och inte vara så förbannat naiv som jag oftast har en tendens till att vara.

Blir inte mer skrivet idag...klockan tickar framåt och jag är trött. Börjar jobba sju imorgon så några timmars sömn vore inte helt fel....natti natti
Blogg listad på Bloggtoppen.se